M, 2017

2017Pon18Wrz - 19Wrz 1809:00Wrz 19MENEDŻER RESTAURACJICena szkolenia: 1 280 zł. netto - szkolenie dwudnioweWarszawaSzkolenie prowadzi: Agnieszka NowickaKategoria szkolenia:Szkolenia MenedżerskiePobierz formularz PDF

więcej

Opis szkolenia

Szkolenie ukierunkowane jest na doskonalenie osobistego stylu kierowania ludźmi, zarządzania zespołem, realizacji celów organizacji, identyfikowaniu się z firmą oraz doskonaleniu komunikacji w zespole.

Praca menedżera restauracji niesie za sobą uwarunkowania odmienne od pracy innych menedżerów. Charakterystyczną cechą tej pracy jest fakt stałej bliskości klienta, reagowania na jego potrzeby, uwagi dotyczące pracy podległych pracowników, a jednocześnie zachowania dyskrecji i taktu. Często konfrontacja z klientem trudnym będzie wystawiona na widok publiczny- jak wówczas poradzić sobie w takiej sytuacji, gdzie obserwatorami będą klienci, ale i pracownicy.

Po zakończeniu szkolenia jego uczestnicy będą zdawali sobie sprawę z czynników budujących autorytet szefa i silną pozycję przywódcza. Będą potrafili motywować zespół do osiągania wyznaczonych celów, budować relacje z innymi oparte o szczerą i otwartą komunikację oraz empatię i zrozumienie dla ich potrzeb zawodowych i osobistych.

Skuteczna komunikacja jest jednym z elementów niezbędnych do efektywnej pracy zespołu. Usprawnienie komunikacji wewnętrznej to często klucz do sukcesu realizacji codziennych zadań czy szczególnych projektów, a efektywna komunikacja wewnętrzna to klucz do sukcesu firmy.

Godziny szkolenia

18 (Poniedziałek) 09:00 - 19 (Wtorek) 16:00

Miejsce szkolenia

Warszawa - Centrum szkoleniowe Trainers Team

Warszawa

Szkolenie prowadzi

0 komentarzy

Odpowiedz

Chcesz wziąć udział w dyskusji?
Śmiało, napisz coś!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Copyright © Firma szkoleniowa - Trainers Team 2010-2017 All rights reserved | Tel.: 022 201 94 62 ; 022 201 94 27 | Fax: 022 201 92 82
X